Betalingsmogelijkheden

Betaalmethodes

Stesha Wellness voorziet een ruime keuze aan betaalmogelijkheden.

Ruim aanbod aan betaalmogelijkheden.

Om het online shoppen voor u gemakkelijker te maken voorzien wij een uitgebreide keuze om de betaling van uw bestelling mee af te ronden. De externe betaalomgeving waar wij beroep op doen is MultiSafepay, zij beschikken over een beveiligde connectie zodat u in alle bescherming uw betaling kunt uitvoeren. Zijn er nog vragen, contacteer ons dan gerust, we helpen u graag verder.

Aan uw betaling zijn er geen extra kosten verbonden, u kiest de betaalmethode die u wenst en betaald in alle veiligheid.

Bankoverschrijving

Wenst u per overschrijving te betalen dan is dat perfect mogelijk enkel moet u er mee rekening houden dat het 2 à 3 dagen kan duren voor uw bestelling bij ons binnenkomt.
Uw bestelling wordt dus verwerkt van zodra de betaling bij ons is binnengekomen.

Rekeningnummer

Ons bankrekeningnummer voor het afrekenen van uw bestelling is IBAN: BE51826000518662 BIC: DEUTBEBE op naam van MultiSafepay, vergeet zeker het betalingskenmerk niet te vermelden anders komt uw betaling niet terecht bij uw bestelling.

Bancontact – Maestro – Mister Cash

Uw bankkaart samen met uw digipass of uw persoonlijke kaartlezer dat is alles wat je nodig hebt om met Bancontact, Maestro of Mister Cash te betalen.
Dankzij Maestro kun je online shoppen zonder dat u een kredietkaart nodig hebt, het Maestro logo vindt u terug op elke Bancontact/Mister Cash kaart zo kunt u veilig online shoppen.

Visa – Mastercard

Ook betalen met de Visa en Mastercard is eenvoudig en gebeurt in een beveiligde omgeving, waarbij de kaartgegevens worden beschermd. Met de kredietkaart Visa en Mastercard kan u wereldwijd online bestellingen betalen die u pas nadien hoeft te betalen. Tijdens uw betaling komt u terecht bij onze externe betalingsinstelling MultiSafepay die uw betaling controleert en beschermd. Daar geeft u uw kaarthouder, kaartnummer en vervaldatum in en is de betaling snel uitgevoerd.

IDeal - Giropay

Snel en veilig internetbankieren kun je met Ideal, via Ideal wordt u doorverwezen naar de internetbank omgeving van uw eigen bankinstelling, daar zijn alle gegevens van u reeds ingevuld, u hoeft zicht dus niet te laten registreren, betalen kan u meteen, enkel de betaling goed keuren en u ontvangt een betaalbevestiging.

Sofort Banking

U kunt eveneens met Sofort bank snel en eenvoudig uw betaling op onze webshop afronden, selecteer eerst uw bank en land waarmee je uw overschrijving wenst uit te voeren daarna inloggen, u wordt naar een bevestigingscode gevraagd voor het tekenen van uw betaling, die code ontvangt u via uw kaartlezer, ziezo uw betaling werd uitgevoerd en u ontvangt een bevestiging van onze webshop.

Kortingcode

U hebt een kortingcode van Stesha Wellness ontvangen, deze code kan u ingeven net voor het afsluiten van uw bestelling. Wanneer deze wordt ingegeven wordt het verschil berekend, zo komt u het saldo te weten die u nog hoeft te betalen.

Kortingcodes kunnen niet uitbetaald worden in baar geld en hebben een vervaldatum.

Wens je op de hoogte te blijven van onze laatste promoties, nieuwe producten, etc…?